Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av halvar, 18. okt, 2018
Flott og informativ nettside. Bra jobba.
Skrevet av Fadir, 31. okt, 2016
Women dont eant feces (shit), vomited, spittle and pissing in their mouth, room , food, toal, laundry, clothes bag,also not from another woman or animal
E-post:
Skrevet av Internet mobilny, 21. feb, 2014
APLIKACJE DOSTĘPOWE
I STEROWNIKI DO URZĄDZEŃ MOBILNYCH
Skrevet av Ole Magne, 18. aug, 2013
Bakar for smed frå Britt

Kjekt å få ros, og i år ser vi til dømes mange har vore på Syltehornet (som eigentleg ikkje er Syltehornet, og som vi planlegg å flytte dit) og kommenterer at det er godt merka og lett å finne fram.
Når det gjeld Bjørnen, kan vi imidlertid ikkje ta til oss rosen, då merkinga er Syvde IL og særleg John Willy Klungre sitt verk, og musklane som er brukte til bordoppsetjinga ved posten deira høyrer også stort sett heime der.
E-post:
Skrevet av Britt Paulsen , 2. aug, 2013
Hei, og tusen takk for en kjempebra merka tur til Bjørnen i dag, ingen problem for ukjende å finne fram der. Imponerande fint steinbord med benkar der oppe også - kven har musklar? :)
Skrevet av Ole Magne, 30. aug, 2012
Hei Svein og alle !

Som du ser Svein, vert det å skrive her litt som å rope i havet, skogen, eller kva det var. Det starta så bra ein gong, med tilbakemeldingar frå Valderøya, Haram og frå Norgeskirken, men så har det dabba bort. Systemet taper nok kampen mot fjeboka og liknande. Det er litt synd, for eg veit mange er inne her av og til, men når lite skjer, vert det ikkje så spanande. Ver meir frimodige og legg att meldingar folkens. Det oppmuntrar oss som skal legge ut nytt på sida også, ved å sjå at ho blir lesen, og kanskje vere meir aktive å legge ut vårt nytt.

No har vi rett nok fått ein kommentarblogg som kanskje kan føre til litt meir aktivitet, og eg ser Kurt Frode har stilt spørsmål om posten på Bjørnen.(Som er skifta og flytta til Syltehornet). Det er kjekt at einkvan stiller spørsmål og kommenterer. Og for å svare på det, er vel grunngjevinga at det er mykje arbeid å administrere desse postane, for å kalle det det, særleg å telje opp. Difor vil vi ikkje ha for mange postar, slik at vi brenn oss ut på arbeidet og det vart bestemt fire faste postar, som ikkje skulle vere altfor lange turar, og ein på ein litt lengre tur som skulle flyttast rundt. Det er sjølvsagt noko ein kan diskutere, og vi tar gjene i mot fleire innspel, men mitt syn er at vi i alle fall ikkje bør ha for mange, og at det i regelen bør vere på korte og lett tilgjengelege turar, som Ausa, Ekremsdalen for å stimulere til jamn trimming. Men kom gjerne med syn på dette. Bør det vere ein post på Bjørnen, på Kilebrekka? Og skal vi i så fall flytte ein av dei andre for ein periode, eller ha fleire ?
Til slutt: Alle bør i år ha minst ein tur i veka på ein post og kome over femti registreringar !
E-post:
Skrevet av Svein Vidnes, 3. aug, 2012
Dette er eit godt tiltak. Mange kjekke bilete og oppdatering av stoda i bygda for oss som er utflyttarar. Men det er få som skriv på denne sida!
Det er kjempefint at bygda går inn for å ha huset og det er gjort ein stor innsats med å få det i stand. Vi som bur eit stykkje unna fyl helst med i Synste Møre på kva som skjer, men denne sida skulle sikkert vore betre kjend. Sjølv fekk eg vite om den av broder Kåre, sånn reint tilfeldig.
Lukke til vidare med huset og arbeidet.
E-post:
Skrevet av Ole Magne, 16. mar, 2012
Sterk oppslutning
Krinsstyret har altså starta gåveinnsamling til restaurering av bygdehuset. Som kasserar var det nesten ei lita tåre i augekroken ved å opne første kontoutskrift og sjå viljen til å støtte dette. Enkelte har grave djupt i bankkortet og gitt meir enn ein sydentur. Andre gir meir "alminnelege" beløp, men kanskje frå personar det ikkje var venta. På tre dagar har difor tretten personar betalt inn 59 000 kroner. Sterkt.
Skrevet av Ole Magne, 21. mai, 2011
Hei, alle i hop.
Eg håpar de har fått med dokke at sida no har fått betre bildevising med fullskjermmodus. Sjå bilda frå 17. mai. Vi skal òg prøve å vere meir aktive, så send adressa til kjende og ukjende, kjære og mindre kjære, på facebook, mail eller brev i posten. Minner også om at de no kan betsemme at dokka grasrotandel på tippinga skal gå til krinsstyret.
Skrevet av Silje Lundehaug, 24. des, 2010
Vil nytte det fine høvet - jula - til å ønske alle Syltefjordingar og andre ei god jul. Håper at flest muleg får nytte seg av den flotte julesnøen vi har fått i år, slik at vi får sjå skispor rundt omkring på markane! Det er godt å få nyte juleferien heime i Syltefjorden, det trur eg at mange kan seie seg godt einige i.
E-post:
Skrevet av Ole Magne , 8. jun, 2010
Hei.

Kjenner det litt som avisa, eg skriv og andre les. Men har fått nokre spørsmål om bok i Ekremsdalen; Det er ikkje lagt ut ny bok, vi berre held fram med den som var der.
Når det gjeld bildegalleria, får ein dei opp større ved å dobbelklikke og kan då veleg og vise dei som lisbildeframvisning.
Minner elles om materiale til bålet på Vidnessanden. Vi satsar på ein ryddedugnad der 16. juni og ved bygdehuset 12. juni og vert glad dess fleire vi ser på ein av stadane for å hjelpe til.
E-post:
Skrevet av Ole Magne, 3. jun, 2010
Hei sann.
Legg ut nokre bilde frå 17. mai. Ser at sida har mange besøk, men få som legg att beskjedar. Det går godt an å twittre litt her og, skal vi få ei meir interessant side!?
E-post:
Skrevet av Ole Magne, 9. jan, 2010
Hei.
Eg har no lagt ut nokre akebilde på fotogalleri. Kanskje andre har fine vinterbilde dei vil legge ut?
E-post:
Skrevet av wefsan/ sander, 3. des, 2009
kjempe gøy på førjuls kafe i går
Skrevet av Katrin Brekke, 1. des, 2009
ja so kosli va det faktisk at ej måtte sende inn beskjeden to gongar;) .....
E-post:

Nyeste kommentarer

31.10 | 22:25

Some men int his region wear too long pants/trousers

...
16.03 | 23:47

jeg,vi planlegger en stor Finnmarkstur og vil besøke Syltefjord men også andre interessanta steder som Hamningberg,Vadsø og Vardø samt Gamvik og Slettnes fyr.

...
06.12 | 13:53

niiice ! (Y)

...
09.11 | 01:14

Flotte side :)

...