ÅRSMELDING 2011

ÅRSMELDING 2011

 

 

 

Krinsstyret har hatt 7 styremøter i 2011.

Det er 7 medlemmer i styret, og to vara. Det er gjennomsnitt 6 styremedlemer og vara som stiller på kvart møte. Høg aktivitet og godt oppmøte i året som er gått, med andre ord.

 

Saker som har vore tatt opp er mest det som går på arrangement i bygda, samt oppgradering av bygdehuset.

 

Krinsstyret har avvikla mange arrangement i år, og det har vore godt oppmøte og overskudd på alle.

Vi har jonsokferiing, førjulskafe som faste arrangement. I år hadde vi og romjulsfest, det var mange som trassa Dagmar og kom.

 

Det har i år også vore arrangert ”Fjelltrimmen” med god oppslutning, ca 850 besøk på dei forskjellige postane. Det var ca 285 forskjellige personer som var på disse besøka.

Stor takk til Sparebanken Møre som sponset oss med ”Krus” til premiering.

 

Det har blitt kjøpt inn 60 nye stoler, et partytelt, og nytt kjøleskap på kjøkkenet.

 

Det har vore dugnad på huset og uteområdet. Av det som blei gjort inne kan nemnast att vi fikk rydda romet ved sida av kjøkkenet og fikk plassert inn der frysar og kjøleskap. Det er også blitt laga til et leikerom. Uteområde vart rydda og har blitt sprøyta, gjrde har blitt fiksa på.

 

Det store prosjektet i år er overtakelsen av bygdehuset.  Krinsstyret fekk brev frå kommunen i oktober der dei ba oss om å bestemme oss for om vi vi ville ta over bygget, eller om kommuna skulle selge det til høgstbydane.

Det var enstemming vedtak på at vi ville ta over og behalde bygdehuset.

 

Vi var i møte med kommuna, der dette vart stadfesta. Kommune order og betaler overdraginga av bygget.

Utfordringa vår vert å få ned strømutgiftene.

 

I den forbindelse og av nødvendighet blei det oppretta ei byggenemd for å sjå på tiltak, det som er av betydning og ei nødvendighet å få gjort noko med er skifte av vindu på fasade og endevegg østover. Det er også tatt med å skifte ut til ein mindre varmtvatnstank, nye varmepumper og å få isolert vegger. Det er og tatt med å få skifte ut dagens sikringstavle da denne er i dårleg forfatning.

 

Disse tiltaka vil koste ein god del, sjå vedlagt kostnadsoverslag. Det må skaffast til veie ca 400000 kr for å få det til. Dette vil bli gjort ved søknad om midler frå div firma og ved att bygdefolket gir gaver.

 

 

 

Sylte krinsstyre

060312

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 22:25

Some men int his region wear too long pants/trousers

...
16.03 | 23:47

jeg,vi planlegger en stor Finnmarkstur og vil besøke Syltefjord men også andre interessanta steder som Hamningberg,Vadsø og Vardø samt Gamvik og Slettnes fyr.

...
06.12 | 13:53

niiice ! (Y)

...
09.11 | 01:14

Flotte side :)

...
Du liker denne siden