NYHENDE / ENDRINER

Støylsmannsheida

I går, 10. mai 2013 vart det sett opp ny post på Støylsmannheida. Trass i litt snøbredar her og der, var sjølve turen frå Vidnes, inn på Heida og ned att på Kilebrekka snøfri og bra tørr og vart gått i joggesko. Her ser vi Magne og Tinka med Storehornet til venstre og Bjørnen rett bak Magne. Les meir på sida fjelltrimmen.

Syltehornet - Eikremsdalen

Det er no merka frå Ausevegen til Syltehornet, der det er sett opp boks. Det vil seie, ikkje på sjølve hornet, men frå eit utsiktspunkt litt nordanfor. Dagen etter at posten var oppe 28. juni 2012, fekk han besøk av Anne Grete og Roar Oseberg frå Syvde, og  to veker etterpå er dei to første sidene i boka snart fulle, så vi trur dette kan verte ein populær tur, med ei flott utsikt. Året ette3r er denne posten flytta til sjølve toppen. Det er også merka vidare til Ekremsdalen og ned til Ekrem, så for dei som vil ta heile runden, skal det gå godt å finne fram. Sjå meir under fjelltrimmen i venstre marg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 22:25

Some men int his region wear too long pants/trousers

...
16.03 | 23:47

jeg,vi planlegger en stor Finnmarkstur og vil besøke Syltefjord men også andre interessanta steder som Hamningberg,Vadsø og Vardø samt Gamvik og Slettnes fyr.

...
06.12 | 13:53

niiice ! (Y)

...
09.11 | 01:14

Flotte side :)

...
Du liker denne siden