ÅRSMELDING 2012

ÅRSMELDING SYLTEFJORD KRINSSTYRE

2012

 

 

 

Krinsstyret har hatt 10 styremøter i 2012.

Det er 5 medlemmer i styret, og to vara. Det er i gjennomsnitt 5 styremedlemmer og vara som har stilt på kvart møte. Høg aktivitet og godt oppmøte i året som er gått, med andre ord.

 

Saker som har vore tatt opp er mest det som går på arrangement i bygda, samt overtaking og oppgradering av bygdehuset.

Bygdehuset har vore utleigd 23 ganger iløpet av året til mange forsjellige føremål.

 

Hovudprosjektet i år har vore utskifting av vindua nede. I forkant var det bygdemøte med ca 30 frammøtte, der det var stemning for å dele ut giroer, slik at bygdefolket fekk støtte prosjektet individuelt istadenfor å danne et foretak. Den økonomiske støtta og innsatsen frå bygdefolket var overveldane, og i tillegg med økonomisk støtte frå Sparebanken Møre hadde vi rikelig til å skifte ut vindua. Det er om lag 70 husstander/personer som har gitt til samen ca 206.000 kr. Frå Sparebanken Møre fikk vi 50.000 kr i gave.

Det vart avholdt dugnad med riving av veggene inne andre helga i april. Det vart bruket 14 dager på å skifte ut alle vindua nede, isolere og platekledd inne. Det var etterpå dugnad på rydding og vasking, slik det var klart til 1.mai basaren og å feire 17. mai i nyoppussa bygdehus. Kostnaden for dette vart på ca 142.000 kr.

Det er også skifta til ny varmtvannstank i år, kostnad 6500 kr.

 

Krinsstyret har avvikla mange arrangement også i år, og det har vore godt oppmøte og overskudd på alle.

Vi har jonsokferiing, førjulskafe, haustfest og romjulsfest som faste arrangement. I år hadde vi levande musikk til haustfesten, med god stemning.

I år hadde vi også i tillegg husbasar i april til inntekt for skifting av vindu. Vi arrangerte også juleverkstad med godt oppmøte, med over 30 ungar ilag med sine foreldre, tilsaman ca 50 stk

 

Det har i år også vore arrangert ”Fjelltrimmen” med god oppslutning, 1771 besøk på dei forskjellige postane. Det var 284 forskjellige personer som var på disse besøka.

Ny post i år var Syltehornet, der vart løypa merka i juni.

Stor takk til Sparebanken Møre som sponset oss med støtte til premiering.

 

Andre tiltak som skal gjennomførast er tetting av tak på utbygg (snarest mulig), samt riving av innervegger oppe for klargjering til skifting av vindu (er begynt på dette). Få skifta vindu oppe, oppstart blir etter mai.

 

Utleie av huset er omtrent som føregåande år. Vi har hatt inntekter på ca 160.000 kr.

Utgifter til strøm og kommunale avgifter blei på ca 24.000 kr.

Vi har fått 48.000 kr i forsikringoppgjer på Vidnesbuda.

 

 

Sylte krinsstyre

05.02.13

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 22:25

Some men int his region wear too long pants/trousers

...
16.03 | 23:47

jeg,vi planlegger en stor Finnmarkstur og vil besøke Syltefjord men også andre interessanta steder som Hamningberg,Vadsø og Vardø samt Gamvik og Slettnes fyr.

...
06.12 | 13:53

niiice ! (Y)

...
09.11 | 01:14

Flotte side :)

...
Du liker denne siden